Multiservice

Multiservice

Når du søger professionel multiservice, står vi klar til at påtage os opgaven. Hos Montes Multi Service tilbyder vi en handyman-service, der dækker en bred vifte af opgaver. For at imødekomme dine behov, tilbyder vi assistance inden for elektriker-, tømrer- og VVS-arbejde samt andre opgaver, du måtte have i hjemmet.

Professionel og personlig multiservice i Køge og omegn

Hos Montes Multi Service forstår vi vigtigheden af en kompetent og dygtig handyman til at udføre multiservice. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Selv de mindste opgaver løser vi til perfektion, altid med fokus på at yde den bedste service. Når vi påtager os en opgave, gør vi det med kvalitetsbevidsthed og stræber efter at skabe et resultat, du vil værdsætte.

Vi tilbyder rådgivning og lytter til dine ønsker, idet Montes Multi Service er kendetegnet ved høj arbejdsmoral og et lige så højt serviceniveau. Hvorfor lede efter flere firmaer, når du kan få alle dine opgaver løst hos os?

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Montes Multi Service udfører både
  elektriker- og tømrerarbejde

  Multiservice er et bredt begreb, og vi hos Montes Multi Service har et godt netværk inden for håndværksfaget, der gør os i stand til at varetage en mangfoldighed af opgaver. Vi lægger vægt på at løse enhver opgave optimalt, uanset dens udfordringer. Med kompetencer inden for elektriker-, tømrer- og VVS-faget, er vi klar til at udføre en lang række opgaver af forskellig karakter. Uanset om det drejer sig om at hænge lamper op, installere armaturer på badeværelset eller opsætte gips vægge, står vi klar til at løfte opgaven og finde den løsning, der bedst tjener dine behov.

  Er din opgave ikke på listen, skal du ikke bekymre dig. Gennem årene har vi arbejdet inden for mange fag og er overbeviste om, at vi også kan løse din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os for at drøfte dit projekt, så vi sammen kan finde ud af, om vi er den rette handyman for dig. Vi tror på, at vi sammen kan skabe den rette, holdbare løsning.

  Dansk Multiservice, når det er bedst

  Hos Montes Multi Service møder du en handyman med stærke faglige kompetencer inden for flere arbejdsområder. Selv de mindre håndværksmæssige opgaver kræver en professionel løsning for et godt resultat. Overlad opgaven til os for et velovervejet, æstetisk og holdbart resultat. Vi tror ikke på dårlige ideer, men på at udføre ideerne på bedst mulig vis. Vores første og største prioritet er altid at skabe de resultater, du ønsker. Derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed og kommunikation mellem os. Vi har erfaret, at den højeste tilfredshed opstår, når vi forstår hinanden. Dermed kan vi udføre et stykke arbejde, der er baseret på dine ønsker og behov, og udarbejdet med vores professionelle ekspertise. På denne måde vil du blive præsenteret for holdbare løsninger, som vil glæde og gavne dig i lang tid.

  Timepris

  600 kr inkl moms.
  (Timeprisen starter fra bopæl af)
  • Mindre projekter
  • Gratis rådgivning

  Fleksibel

  Aftale fast pris Få et uforpligtende tilbud
  • Større projekter
  • Gratis rådgivning
  Popular

  Ved ønske af aftagning af affald, tages der et gebyr på minimum 1 time.

  Kontakt os for et tilbud på din opgave

  Du er altid velkommen til at kontakte Montes Multi Service for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger til din opgave. Du kan ringe til os på telefon 31 76 07 04 eller skrive til os på montesmultiservice@gmail.com. Så kan vi tage en snak om opgaven, og du kan få et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud