Multiservice

Når du ønsker professionel multiservice, er jeg den rette mand til jobbet. Få besøg af en handyman, der er frisk på mange forskellige opgaver. For at imødekomme dine behov tilbyder jeg hjælp som elektriker, tømrer, VVS og de andre opgaver du måtte have i hjemmet. Dansk multi service når det er bedst.

Professionel og personlig multiservice i Køge og omegn

Når du har brug for en kompetent og dygtig handyman til at udføre multiservice, er jeg altid parat til at hjælpe og vejlede. Jeg løser selv de mindste opgaver til perfektion – og altid med fokus på at yde den bedste multiservice. Når jeg varetager en opgave, gør jeg det med kvalitetsbevidsthed. Det er min førsteprioritet at skabe et resultat, som du kommer til at værdsætte. Jeg tilbyder gerne rådgivning og lytter til dine ønsker. Montes Multi Service er kendetegnet ved en høj arbejdsmoral og et ligeså højt serviceniveau. Hvorfor lede efter flere firmaer, når du kan få løst alle dine opgaver hos mig?

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Montes Multi Service udfører både
  elektriker- og tømrerarbejde

  Multiservice er et bredt udtryk, og ved første øjekast kan det godt være en smule forvirrende at afgøre, hvad ordet dækker over. Med et godt netværk inden for håndværksfaget kan jeg varetage flere forskellige opgaver. Jeg lægger vægt på at løse enhver opgave på bedste vis – og altid finde en optimal løsning, uanset hvad opgaven måtte være. Med kompetencer inden for elektriker-, tømrer- og VVS-faget, er jeg klar til at udføre en lang række opgaver af forskellig karakter. Skal der hænges lamper op, installeres armatur på badeværelset eller opsættes gipsvægge, er jeg klar til at løfte opgaven og finde den løsning, som giver mest mening for dig.

  Som din handyman kan jeg hjælpe med de følgende opgaver:

  Er din opgave ikke på denne liste, behøver du ikke frygte noget. Gennem årene har jeg arbejdet i mange fag, og jeg er sikker på at jeg også kan løse din opgave. Du har altid mulighed for at kontakte mig. Fortæl om dit projekt. Så kan vi sammen finde ud af, om jeg er den rette handyman til dig. Jeg tror dog på, at vi sammen kan skabe den rette, holdbare løsning.

  Dansk Multiservice når det er bedst

  Hos Montes Multi Service bliver du mødt af en handyman med stærke faglige kompetencer inden for flere arbejdsområder. Selv de mindre håndværksmæssige opgaver kan kræve en professionel løsning for et godt resultat. Overlad opgaven til mig for et velovervejet, æstetisk og holdbart resultat. Jeg tror ikke på dårlige ideer, derimod handler det blot om at udføre ideerne på bedste vis.

  Min første, og største, prioritet er altid at skabe de resultater du ønsker. Jeg lægger derfor meget vægt på gennemsigtighed og kommunikation mellem begge parter. Jeg har nemlig erfaret, at den højeste tilfredshed opstår når vi forstår hinanden. Dermed kan jeg udføre et stykke arbejde med fundament i dine ønsker og behov, og udarbejdet med min professionelle ekspertise. På denne måde vil du blive præsenteret for holdbare løsninger som vil glæde og gavne i lang tid.

  Timepris

  600 kr inkl moms.
  (Timeprisen starter fra bopæl af)
  • Mindre projekter
  • Gratis rådgivning

  Fleksibel

  Aftale fast pris
  Få et uforpligtende tilbud
  • Større projekter
  • Gratis rådgivning
  Popular

  Start på opgave

  300 kr inkl moms.
  • Pris pr. dag
  • Inkl. miljøafgift

  Ved ønske af aftagning af affald, tages der et gebyr på minimum 1 time.

  Kontakt mig for et tilbud på din opgave

  Du er altid velkommen til at kontakte Montes Multi Service for at høre, hvad jeg kan tilbyde af løsning til din opgave. Du kan ringe på telefon 31 76 07 04 eller skrive på mail montesmultiservice@gmail.com.

  Så kan vi tage en snak om opgaven, og du kan få et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud