Din Tømrer i Køge

Som din tømrer i Køge, står jeg altid klar til at varetage alle opgaver, store som små. Jeg specialiserer mig i, at skabe holdbare resultater og løsninger baseret på dine behov. Med Montes Multi Service får du ikke kun en dygtig og erfaren tømrer i Køge, men du får også ekspert rådgivning og vejledning. Jeg tror nemlig på, at de bedste resultater opstår når begge forstår opgaven og hinanden.

Tømrer til store og små opgaver

Hos Montes Multi Service er førsteprioriteten at tilbyde håndværk i højeste kvalitet samt den bedste service. Har du behov for hjælp til at få dit tømrerprojekt til at lykkes, tilbyder jeg gerne min faglige ekspertise og rådgivning.

Hvad end projektet drejer sig om, er jeg klar til at finde en velovervejet og holdbar løsning. Når du vælger Montes Multi Service til at håndtere dit tømrerarbejde, er du garanteret et godt resultat, hvad end opgaven er mere omfattende eller blot kræver en mere enkel løsning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Håndværk i høj kvalitet

  Når du har brug for en professionel handyman, står jeg til rådighed og tilbyder en løsning, som er både flot og holdbar.

  Montes Multi Service kan blandt andet hjælpe med tømreropgaver indenfor følgende områder:

  Når jeg varetager opgaven, lægger jeg vægt på at føre en tæt dialog, så jeg kan levere netop den løsning, som passer dit behov og opfylder dine ønsker. Jeg vægter kvaliteten af mit håndværk samt en gennemsigtig byggeproces. Jeg rådgiver gerne og imødekommer dine ideer gennem hele processen.

  Jeg går op i at skabe gode løsninger, og jeg gør det med et smil. Mine kunders tilfredshed er altafgørende. Jeg gør derfor gerne en ekstra indsats, for at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse.

  Har du brug for hjælp til VVS- eller elektriker opgaver, varetager jeg også gerne disse.

  Professionel tømrer i Køge

  Gennem mange år, har jeg arbejdet med de fleste tømreropgaver. Som din tømrer i Køge, finder du hos mig derfor et dybt og unikt indblik i, hvordan de bedste resultater skabes. Jeg har gennem tiden udviklet, raffineret og optimeret min arbejdsproces med henblik på effektivitet og resultater. Yderligere er jeg yderst fleksibel og imødekommende. Jeg tror på at vi sammen kan skabe den rette løsning til din opgave. Jeg har i mange år været handyman og tømrer i Køge. Og hvis der er én ting jeg gennem tiden har lært, er at kvalitet ikke behøves koste en bondegård. Jeg går altid det ekstra skridt det kræver, at løse din opgave korrekt. Som din tømrer i Køge, ser jeg det som min pligt, at skabe holdbare løsninger der skaber komplet tilfredshed. Dette opnår jeg ved at anvende mine unikke erfaringer og professionelle indsigt i tømrerarbejde. Når vi indgår et samarbejde er mit fokus altid på både de små ting og helhedsbilledet. Jeg har øje for detaljen, og begge hænder skruet godt på. Jeg gennemgår alle områder af din opgave, dine ønsker og behov. På denne måde skabes der et unikt og personligt indblik, der vil danne fundament for det videre arbejde. Mit arbejde er først færdigt, når jeg har skabt en løsning vi begge kan være 100% tilfredse med, og som vil gavne og glæde i lang tid. Når du har brug for en professionel tømrer i Køge, står jeg til rådighed og tilbyder en løsning, som er både flot og holdbar.

  Timepris

  448 kr ex moms.
  • Mindre projekter
  • Gratis rådgivning

  Fleksibel

  Aftale fast pris
  Få et uforpligtende tilbud
  • Større projekter
  • Gratis rådgivning
  Popular

  Servicevogn

  325 kr ex moms.
  • Pris pr. dag
  • Inkl. miljøafgift

  Fast tømrerarbejde

  Som din lokale handyman og tømrer i Køge og omegn, elsker jeg at hjælpe. Jeg går meget op i at være en aktiv del af mit lokalsamfund, og derfor tilbyder jeg fast hjælp. Har du brug for regelmæssig hjælp fra en altmuligmand, så er jeg der når du skal bruge mig. Når vi indgår en fast aftale, har du altid mulighed for at kontakte mig når uheldet er uden. Jeg kommer hurtigt afsted, og jeg forlader dig først når problemet er løst. Dette kan være en fordel for dig, der ikke selv har tid til at varetage mindre reparationer, eller mangler den tekniske erfaring det kræver at udføre større tømreropgaver.

  Ved starten af et fast samarbejde gennemgår vi sammen dine behov, og udformer en plan. Uanset om der er tale om et ugentligt besøg, eller du mangler en der kommer hvis et problem opstår, finder vi sammen frem til den helt rette løsning.
  Ved en aftale om fast tømrerhjælp, sætter vi ligeledes sammen den rette pris for min service. Så behøves du ikke bekymrer dig om timepriser, eller om pludseligt at skulle betale mere for arbejdet. Jeg er ikke ude efter at ruinere nogen, og jeg er sikker på at vi sammen kan blive enige om en pris, vi begge kan være glade for.

  Ønsker du at høre mere, eller kunne du godt brug en fast hjælper med hænderne godt skruet på? Så er du altid velkommen til at kontakte mig. Så finder vi den helt rette løsning, og har skabt en aftale der vil glæde og gavne i lang tid.

  Kontakt mig for et tilbud på din opgave

  Når du beder mig om at være din tømrer i Køge, er jeg din samarbejdspartner gennem hele processen. Sammen finder vi den rette løsning til dine behov. Mens arbejdet står på, vil jeg ligeledes levere både rådgivning og vejledning. Mit arbejde slutter først, når dit problem er løst, og du er 100% tilfreds med resultaterne. Ønsker du hjælp fra en professionel og erfaring tømrer i Køge, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig.

  Du er altid velkommen til at kontakte Montes Multi Service for at høre, hvad jeg kan tilbyde af løsning til din opgave. Du kan ringe på telefon 31 76 07 04 eller skrive på mail montesmultiservice@gmail.com.

  Så kan vi tage en snak om opgaven, og du kan få et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud