VVS I Køge

VVS I Køge

Hos Montes Multi Service er vi det foretrukne firma for VVS-montering i Køge. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater opnås, når der er en fælles forståelse for opgaven og for hinanden. Derfor prioriterer vi at forstå jeres behov dybtgående, hvilket sætter os i stand til at levere præcise og tilfredsstillende resultater for jer.

Kvalitetsbevidst VVS-arbejde

Når I har brug for montering af armaturer eller lignende i Køge, er vi de rette eksperter til jobbet. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og går de ekstra skridt, der kræves for at sikre kvalitet og holdbare løsninger.

Hvis I har brug for assistance til VVS-arbejde, står Montes Multi Service klar til at varetage en bred vifte af opgaver. Vi kan assistere med alt fra installation af nye armaturer til reparation af jeres vaskemaskine, altid med fokus på at skabe en holdbar løsning.

Vores motivation ligger i at hjælpe andre, og vi er altid parate til at assistere med VVS-arbejde, uanset opgavens natur. Tøv ikke med at kontakte os, hvis I for eksempel skal have udskiftet et blandingsbatteri eller installeret nyt armatur på badeværelset.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  God service og godt VVS arbejde

  Montes Multi Service står altid klar til at rykke ud, uanset jeres behov. Vi fører en tæt dialog gennem hele processen for at sikre, at vi imødekommer jeres ønsker og ideer. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vi stræber altid efter at finde den bedste løsning, der opfylder jeres behov. Vi ser ingen ideer som dårlige; det handler om at finde de rette løsninger og udføre dem optimalt. 

  Når vi indgår et samarbejde om VVS i Køge, kan I være sikre på resultater, der vil glæde jer. Vi vil være jeres sparringspartner gennem hele processen, altid klar til at yde rådgivning og vejledning, uanset hvilken opgave I ønsker hjælp til. Vi er fleksible i vores tilgang, og hvis I får en ny ide, vil vi altid forsøge at arbejde efter denne. Vi besvarer også gerne eventuelle spørgsmål I måtte have.

  Vores erfaring viser, at de bedste resultater, der opfylder jeres behov, opstår gennem samarbejde. Med vores ekspertise som VVS i Køge, kan vi skabe holdbare og funktionelle løsninger, der sikrer 100% tilfredshed og dækker alle jeres behov.

  Vi udfører en række VVS-opgaver, herunder:

  Hos Montes Multi Service er serviceniveauet altid i top. Vi lytter, rådgiver og arbejder professionelt. Udover VVS-arbejde kan vi også assistere som elektrikere, tømrere og med ejendomsservice. 

  Vi tilbyder fremragende service og høj kvalitet til fair priser. Uanset hvilken opgave I ønsker hjælp til, er I velkomne til at kontakte os for at drøfte en potentiel løsning.

  Timepris

  600 kr inkl moms.
  (Timeprisen starter fra bopæl af)
  • Mindre projekter
  • Gratis rådgivning

  Fleksibel

  Aftale fast pris Få et uforpligtende tilbud
  • Større projekter
  • Gratis rådgivning
  Popular

  Ved ønske af aftagning af affald, tages der et gebyr på minimum 1 time.

  Din handyman på Sjælland

  Hos Montes Multiservice tilbyder vi mere end blot VVS-service. Som handymænd kan vi assistere med en bred vifte af opgaver i hjemmet eller på arbejdspladsen. Uanset om I søger hjælp til at opsætte nye lamper, samle et skab, eller noget helt tredje, står vi til rådighed. Vi udfører også elektriker- og tømreropgaver. Vores serviceområde begrænser sig ikke kun til Køge og omegn – vi kommer gerne ud til jer, når I har brug for hjælp. 

  Som navnet “multiservice” antyder, er der få opgaver, vi ikke kan løse for jer. Skulle der opstå behov for yderligere opgaver, mens vi er hos jer, tager vi gerne et kig på dem. Som professionelle handymænd går vi altid de ekstra skridt, der kræves for at hjælpe jer. Vi sætter vores egne priser, hvilket betyder, at vi er fleksible i forhold til betaling.

  Selvom nogle opgaver kan være mere tidskrævende og ressource intensive, er vi altid åbne for forhandling, og vi er overbeviste om, at vi sammen kan finde en fornuftig pris, som begge parter vil være tilfredse med.

  Kontakt os allerede i dag, og fortæl os, hvordan vi kan assistere jer.

  Kontakt os for et tilbud på din opgave

  Når I vælger os som jeres tømrer i Køge, indgår vi i et tæt samarbejde gennem hele processen. Vi arbejder sammen for at finde den rette løsning til jeres behov og leverer løbende rådgivning og vejledning. Vores arbejde er først fuldført, når jeres problem er løst, og I er 100% tilfredse med resultatet. Hvis I søger hjælp fra professionelle og erfarne tømrere i Køge, tøv ikke med at kontakte os. 

  I er altid velkomne til at kontakte Montes Multi Service for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger til jeres opgave. Ring til os på 31 76 07 04 eller skriv til montesmultiservice@gmail.com. Så kan vi tage en snak om opgaven, og I kan få et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud