VVS I Køge

Skal du bruge VVS montering i Køge? Så er Montes Multi Service det rette firma du ønsker hjælp fra. Jeg tror på at de bedste resultater opnås, når begge parter har forståelse for opgaven og hinanden. Derfor lægger jeg stor vægt på at lære dig og dine behov at kende. Derfra kan jeg skabe de rette resultater for dig.

Kvalitetsbevidst VVS-arbejde

Når du har brug for montering af armaturer eller lignende i Køge, er jeg den rette mand til arbejdet. Jeg tager altid udgangspunkt i dine behov, og går altid de ekstra skridt det kræver at skabe kvalitet og holdbare løsninger. Har du brug for hjælp til VVS-arbejde, er Montes Multi Service klar til at varetage en række forskellige opgaver. Jeg kan hjælp med alt fra installationer af nye armaturer, til reparation af din vaskemaskine. Jeg løser varetager opgave med fokus på at skabe en holdbar løsning.

Jeg er aldrig bleg for at hjælpe med VVS-arbejde, og jeg bliver motiveret af at hjælpe andre mennesker. Derfor skal du bare ringe, hvis du fx skal have udskiftet et blandingsbatteri eller installeret nyt armatur på badeværelset.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  God service og godt VVS arbejde

  Montes Multi Service er altid klar til at rykke ud, hvad end du har brug for hjælp til. Jeg fører en tæt dialog gennem hele processen for at imødekomme dine ønsker og ideer. Mine kunders tilfredshed er højt prioriteret, og jeg forsøger altid at finde den løsning, som på bedste vis opfylder dine behov. Jeg ser ingen ideer som dårlige, det hele afhænger af at finde gode løsninger og udføre dem bedst muligt.

  Når vi indgår et samarbejde om VVS i Køge, kan du være sikker på resultater der vil glæde og gavne. Under hele processen vil jeg være din sparringspartner. Jeg vil altid stå klar med rådgivning og vejledning, uanset hvilke opgave du ønsker hjælp til. Jeg er fleksibel i mine metoder, og opstår der en ny ide hos dig, vil jeg altid forsøge at arbejde efter denne. Har du ligeledes spørgsmål, besvarer jeg også glædeligt disse.

  Gennem årene har jeg nemlig erfaret, at de resultater der bedste opfylder dine behov, opstår når vi arbejder sammen. Ved at tage udgangspunkt i mit kendskab som VVS I Køge, kan vi skabe holdbare og funktionelle løsninger der skaber 100% tilfredsstilledes og dækker alle dine behov.

  Jeg udfører flere VVS-opgaver blandt andet nedenstående:

  Hos Montes Multi Service er serviceniveauet altid i top. Jeg lytter, rådgiver og arbejder professionelt. Udover VVS arbejde kan jeg også hjælpe med en bred vifte af andre forskellige opgaver.

  Jeg tilbyder, god service og høj kvalitet til fair priser. uanset hvilken opgave du ønsker at få hjælp til, er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan tage en snak om en potentiel løsning.

  Timepris

  600 kr inkl. moms.
  • Mindre projekter
  • Gratis rådgivning

  Fleksibel

  Aftale fast pris
  Få et uforpligtende tilbud
  • Større projekter
  • Gratis rådgivning
  Popular

  Servicevogn

  325 kr ex moms.
  • Pris pr. dag
  • Inkl. miljøafgift

  Din handyman på Sjælland

  Hos Montes Multiservice tilbyder jeg ikke kun min hjælp som VVS’er. Jeg er en handymand, og der er derfor utallige opgaver i hjemmet eller arbejdspladsen hvor jeg vil kunne hjælpe dig. Uanset om du søger hjælp til at opsætte nye lamper, samle et skab eller måske noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det er skam heller ikke kun i Køge og omegnen jeg kører. Når du har brug for hjælp, kommer jeg gerne ud til dig.

  Som navnet multiservice antyder, er der faktisk kun ganske få typer opgaver og projekter jeg ikke vil kunne løse for dig. Opstår der et behov for at få løst andre opgaver mens jeg er ude hos dig, tager jeg gerne et kig på dem. Som din professionelle handyman går jeg nemlig altid de ekstra skridt det kræver at hjælpe dig. Og som selvstændig handyman, sætter jeg mine egne priser. Det vil sige, at jeg er villig og fleksibel i forhold til betaling. Nogle opgaver tager længere tid og flere ressourcer og løse, så selvfølgeligt kan nogle løsninger koste mere. Dog er jeg altid villig til at indgå i en forhandling, og jeg er sikker på at vi sammen kan finde frem til en fornuftig pris vi begge kan være glade for.

  Kontakt mig allerede i dag, og fortæl hvordan jeg kan hjælpe.

  Kontakt mig for et tilbud på din opgave

  Du er altid velkommen til at kontakte Montes Multi Service for at høre, hvad jeg kan tilbyde af løsning til din opgave. Du kan ringe på telefon 31 76 07 04 eller skrive på mail montesmultiservice@gmail.com.
  Jeg kommer ud til dig, og i fællesskab gennemgår vi alle områder af arbejdet, og finder frem til den rette løsning til dig. Som din VVS i Køge, er det min største prioritet at skabe holdbare løsninger af høj kvalitet for dig.

  Og Selvom jeg er VVS i Køge, kommer jeg også gerne ud til dig, hvis du bor uden for byen. Jeg tilbyder også min hjælp som VVS i Roskilde, VVS i Rødovre, VVS i Ballerup, VVS i Greve samt mange andre byer. Ønsker du at jeg kommer ud til dig, anbefaler jeg at du fortæller hvor du bor. Derfra kan vi finde ud af, om jeg er den rette VVS’er for dig.
  Så kan vi tage en snak om opgaven, og du kan få et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud