Elektriker Køge

Når du vælger os som dine elektrikere, ser vi det som en stor tillidserklæring. Korrekt udført elektrisk arbejde er essentielt, da fejl kan have alvorlige konsekvenser. Derfor går vi altid de ekstra skridt, der kræves. Vores arbejde udføres korrekt og forsvarligt, og vores resultater vil altid være holdbare og af fremragende kvalitet.

Elektriker i Køge med kunden i fokus

Oplever du problemer med elektriciteten, står vi klar med en løsning. Hos Montes Multi Service løser vi en bred vifte af elektrikeropgaver. Uanset om du skal have hængt lamper op, skiftet afbrydere, eller har brug for generel rådgivning, tilbyder vi vores professionelle hjælp. Vi har erfaret, at de bedste resultater opstår, når begge parter forstår hinanden. Derfor gennemgår vi alle aspekter og områder af opgaven sammen med dig, så du kan dele dine tanker og ideer med os. Dette sikrer, at vores arbejde skaber resultater, der opnår 100% tilfredshed. 

Vi lægger stor vægt på at finde netop den løsning, der passer bedst til dig, uanset opgavens størrelse. Hvad enten opgaven er omfattende eller mere simpel, er professionel ekspertise en stor fordel, hvis du ønsker et holdbart og flot resultat. Vi lytter til dine ønsker og prioriterer god og personlig service højt. Som din elektriker i Køge, kan du altid være sikker på holdbare resultater og korrekt udført arbejde. Vi står også gerne til rådighed, hvis du søger rådgivning eller vejledning, uanset om det drejer sig om de bedste metoder til vedligeholdelse, eller du søger en sparringspartner i forhold til dine ideer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Uddannet elektriker

  Elektrisk arbejde kan være yderst farligt, hvis det ikke udføres korrekt. Beskadiget elektrisk udstyr kan være farligt for både dig og din bolig. Ukorrekt isolerede ledninger kan føre til elektriske brande eller stød. Derfor er det vigtigt, at du kontakter en fagmand, så snart du bliver opmærksom på et problem med dine installationer. Som dine elektrikere står vi altid klar til at hjælpe, når et problem opstår, eller du har spørgsmål til dine installationer. Din sikkerhed er vores første og største prioritet, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mistænker problemer med din strøm eller installationer. 

  Elektrisk arbejde er komplekst og skal udføres af en uddannet elektriker. Hos os kan du være sikker på, at vores arbejde udføres korrekt og forsvarligt. Vores løsninger vil være både holdbare og sikre, og altid udført i overensstemmelse med de danske lovkrav. Vi arbejder målrettet og anvender altid de rette værktøjer og de mest effektive metoder.

  Med vores baggrund og erfaring, har vi i flere år arbejdet med både installationer og reparationer. Vi har oplevet og arbejdet med de fleste behov og besidder de rette evner, erfaringer og kompetencer til at løse dine problemer. Du behøver ikke betale en formue for vores hjælp. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og opgavens krav, og vores priser vil altid afspejle dette. Vi mener, at man altid skal hjælpe hinanden, og derfor vil du hos Montes Multi Service altid finde en fleksibel løsning.

  God service til en fair pris

  Når du vælger Montes Multi Service til at udføre en elektrikeropgave, bliver du mødt med et smil. Vi er altid klar til at imødekomme dine ønsker og behov og går langt for at finde den rigtige løsning. Ærlighed og gennemsigtighed er to nøgleværdier hos os. Som dine elektrikere i Køge, kan du derfor forvente, at vi siger tingene, som de er. Alt arbejde med strøm kræver stor teknisk faglighed og et dybt kendskab for at kunne udføres korrekt. Vi vurderer altid opgaven før vi påbegynder den, for at være helt sikker på at vi kan løse den 100%. 

  Hos Montes Multi Service får du den bedste service til en fair timepris eller et aftalt tilbud. Vi kan løfte opgaver inden for flere forskellige arbejdsområder, hvad enten du skal have installeret lys i dit vitrineskab eller har brug for gode råd og vejledning. Vi varetager gerne flere forskellige opgaver alt efter, hvad du står og mangler hjælp til.

  Timepris

  600 kr inkl moms.
  (Timeprisen starter fra bopæl af)
  • Mindre projekter
  • Gratis rådgivning

  Fleksibel

  Aftale fast pris Få et uforpligtende tilbud
  • Større projekter
  • Gratis rådgivning
  Popular

  Ved ønske af aftagning af affald, tages der et gebyr på minimum 1 time.

  Kontakt mig for et tilbud på din opgave

  Du er altid velkommen til at kontakte Montes Multi Service for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger til din opgave. Du kan ringe til os på telefon 31 76 07 04 eller skrive til os på montesmultiservice@gmail.com

  Indhent et tilbud