Elektriker Køge

Som din elektriker i Køge ser jeg det som mit privilegie at arbejde hor dig. Når du beder mig om at være din elektriker, ser jeg det som en enorm tillidserklæring. Udføres arbejdet ikke korrekt, kan det have store konsekvenser. Som din elektriker i Køge, går jeg derfor altid de ekstra skridt det kræver. Mit arbejde udføres korrekt og forsvarligt, og mine resultater vil altid være holdbare og af en excellent kvalitet.

Elektriker i Køge med kunden i fokus

Oplever du problemer med elektriciteten, tilbyder jeg gerne en løsning. Montes Multi Service løser en række elektriker opgaver. Skal du have hængt lamper op, skiftet afbrydere eller har du brug for generel rådgivning, tilbyder jeg min professionelle hjælp.

Hos Montes Multi Service har jeg erfaret, at de bedste resultater altid opstår, når begge parter forstår hinanden. Når vi indgår et samarbejde, gennemgår vi derfor alle aspekter og områder af opgaven. Du har her mulighed for at dele dine tanker og ideer med mig. På denne måde, finder vi sammen frem til den bedste løsning. Ligeledes sikre dette, at mit arbejde skaber resultater der skaber 100% tilfredshed, og vil glæde og gavne i lang tid.

Jeg lægger stor vægt på at finde netop den løsning, som passer dig bedst, uanset hvor stor eller lille opgaven må være. Hvad end opgaven er omfattende eller mere simpel er professionel ekspertise en stor fordel, hvis du ønsker et holdbart og flot resultat. Jeg lytter til dine ønsker og vægter god og personlig service højt. Jeg prioriterer altid, at mine kunder er glade og tilfredse med det håndværk, jeg tilbyder.

Som din elektriker i Køge, kan du altid være sikker på holdbare resultater, og korrekt udført arbejde. Dog står jeg også gerne til rådighed, hvis du søger rådgivning eller vejledning. Uanset om der er tale om de bedste metoder til vedligeholdelse, eller du søger en sparringspartner i forhold til ideer, assisterer jeg dig glædeligt med at finde den rette løsning.

Jeg baserer altid mit arbejde på dine behov. Derfor er jeg også utrolig fleksibel. Og selvom jeg er elektriker i Køge, kommer jeg også gerne ud til dig, hvis du har brug for en elektriker på Sjælland.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Uddannet elektriker

  Elektrisk arbejde kan være utrolig farligt, hvis ikke det bliver udført korrekt. Ligeledes kan beskadiget elektrisk udstyr være farligt for både dig og din bolig. Er ledninger ikke isoleret korrekt, kan det lede til elektriske brande, eller give stød.

  Det er derfor utroligt vigtigt, at du så snart du bliver opmærksom på en skade eller et problem med dine installationer, kontakter en fagmand. Og som din elektriker er jeg altid klar til at hjælpe, når et problem opstår, eller du har spørgsmål til dine installationer. Din sikkerhed er min første, og største, prioritet, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte mig hvis du mistænker problemer med din strøm eller installationer.

  Elektrisk arbejde er kompliceret, og det er lovpligtigt at det udføres af en uddannet elektriker. Jeg er udannet og autoriseret elektriker, så du kan være sikker på at mit arbejde udføres korrekt og forsvarligt. Mine løsninger vil være både holdbare og sikre, og vil altid være udført på baggrund af de danske lovkrav. Som din elektriker på Sjælland, ser jeg det som min pligt at skabe den helt rette løsning, når du kontakter mig. Jeg arbejder målrettet, og anvender altid de rette værktøjer og de mest effektive metoder.

  Med min baggrund som udannet elektriker på Sjælland, har jeg i flere år arbejdet med både installationer og reparationer. Jeg har i løbet af årene oplevet og arbejdet med de fleste behov, og besidder de rette evner, erfaringer og kompetencer til at løse dine problemer. Dog behøves du ikke betale en formue for min hjælp. Som din elektriker tager jeg altid udgangspunkt i dine behov og opgavens krav, og min pris vil altid afspejle dette. Jeg mener at man altid skal hjælpe hinanden, og det er derfor du hos Montes Multiservice altid vil finde en fleksibel løsning.

  God service til en fair pris

  Når du vælger Montes Multi Service til at udføre en elektriker opgave, bliver du mødt med et smil. Jeg er altid klar til at imødekomme dine ønsker og behov, og jeg går langt for at finde den rigtige løsning. Ærlighed og gennemsigtighed er to nøgleværdier hos mig. Som din elektriker i Køge, skal du derfor forvente at jeg siger tingene som de er. Alt arbejde med strøm kræver stor teknisk faglighed og et dybt kendskab for at kunne udføres korrekt. Og arbejdes der ikke med disse tanker i hovedet, kan de endelige resultater være til fare for både dig, din familie og dit hjem. Og selvom jeg i mange år har været elektriker i Køge, er det ikke alle områder jeg forsvarligt kan arbejde med. Føler jeg ikke, at jeg kan udføre arbejdet korrekt, udfører jeg det ikke. Derimod anbefaler jeg gerne en anden elektriker i Køge, og sender dig gerne videre til en i mit netværk, hvis ikke jeg kan være behjælpelig med den efterspurgte opgave.

  Hos Montes Multi Service får du den bedste service til en fair timepris eller et aftalt tilbud. Jeg kan løfte opgaver indenfor flere forskellige arbejdsområder, hvad end du skal have installeret lys i dit vitrineskab eller har brug for gode råd og vejledning. 

  Jeg varetager gerne flere forskellige opgaver alt efter, hvad du står og mangler hjælp til.

  Alt fra elektricitet, VVS-opgaver samt tømrerarbejde.

  Timepris

  448 kr ex moms.
  • Mindre projekter
  • Gratis rådgivning

  Fleksibel

  Aftale fast pris
  Få et uforpligtende tilbud
  • Større projekter
  • Gratis rådgivning
  Popular

  Servicevogn

  325 kr ex moms.
  • Pris pr. dag
  • Inkl. miljøafgift

  Kontakt mig for et tilbud på din opgave

  Du er altid velkommen til at kontakte Montes Multi Service for at høre, hvad jeg kan tilbyde af løsning til din opgave. Du kan ringe på telefon 31 76 07 04 eller skrive på mail montesmultiservice@gmail.com.

  Så kan vi tage en snak om opgaven, og du kan få et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud